Sere Transilvania: o afacere de succes e în primul rând o afacere etică

Când o afacere se mută la țară, dincolo de dimensiunea economică mai există încă una, extrem de importantă: dimensiunea etică. Dacă e să ne uităm peste țară foarte sincer, nu la grămada statisticilor și a declarațiilor, vedem că marile orașe sunt deja în Uniunea Europeană, se dezvoltă și au ce oferi. Dar ce faci cu satele, cu orașele mici, cu comunitățile în care principala activitate pare să fie naveta către acele mari orașe. Despre toate acestea, Csaba Lengel, managerul Sere Transilvania, și jurnalistul Sabin Gherman.

În iulie 2017, Sere Transilvania și-a mutat sediul în Vâlcele. Deschiderea noului sediu a fost onorată de Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, domnul Hans Klemm și soția, Primarul localității Feleacu, domnul Costea Gabriel, Președintele Băncii Raiffeisen Bank domnul Steven van Groningen, asociați și investitori americani și români, printre care menționăm cu deosebite mulțumiri pe domnii Don Lothrop, Phil Tamminga, Steve Eklund, Marcelus Suciu și Cornel Mureșan.

colaj deschidere sediu nou sere transilvania

colaj deschidere sediu nou sere transilvania

După 2 ani, ne bucurăm enorm de alegerea făcută și continuăm să creștem!

Întrebarea principală însă este, de ce ne-am mutat noi sediul în Vâlcele? Motivele și avantajele sunt multe, dar lăsăm interviul cu managerul companiei, Csaba Lengel, să vă explice de ce :

interviu avataje mutare la tara

interviu avataje mutare la tara

În acești doi ani showroomul nostru s-a mai extins, pe lângă solariile expuse anterior acum avem instalat și un carport hobbit, un carport modular single unit cu un carport modular pentru două mașini și un spațiu de depozitare modular.

colaj showroom sere transilvania

colaj showroom sere transilvania

Am fost și suntem onorați de a fi vizitați de fermierii noștri dragi, pe care îi așteptăm în continuare cu porțile larg deschise !

Acest articol a fost publicat inițial în data de: 27 Iunie 2019

Dacă doriți să citiți și alte articole precum "Sere Transilvania: o afacere de succes e în primul rând o afacere etică", selectați una din următoarele categorii: EduSERE, Culturi, Sere și Solarii, Inovații, Eco sau Proiecte