Serele, solariile și echipamentele profesionale din catalogul Sere Transilvania pot fi achiziționate și prin platformele SEAP și AFIR.

 

SEAP

Compania noastră, este înregistrată oficial, în sistemul electronic de achiziții publice și puteți achiziționa oricare dintre produsele comercializate de către noi pe această platformă. Ne găsiți la secțiunea de participanți cu următoarele date de identificare:

SERE TRANSILVANIA S.A.
Județ: Cluj
Cod Unic de Înregistrare: RO25674938
Tip : Ofertant

Puteți să ne transmiteți denumirea produselor pe care doriți să le achiziționați telefonic la +40 264 401 122 sau pe email la office@seretransilvania.ro. După ce acestea vor fi verificate pentru disponibilitate, pe baza cererii dumneavoastră vă vom înainta o ofertă comercială. Dacă oferta este agreată, vom adăuga produsele în catalogul SEAP și vă vom comunica denumirea și codul CPV cu care au fost publicate în catalog.

 

AFIR

Dacă sunteți condiționați să vă procurați produsele noastre prin platforma AFIR, țineți cont că prețurile listate pe websiteul AFIR, includ transportul și montajul.

Unele produse sunt deja listate pe AFIR, sub Diviziunea 16 - Utilaje agricole, Grupa 166 - Utilaje agricole specializate, sub codul CPV 16600000-1. Dacă opțiunea dumneavoastră nu se regăsește printre ele, aceasta poate fi adăugată la lista de produse, după ce ați obținut o configurație realizabilă și o cotație de la colegii noștri din cadrul departamentului de vânzări, preț care va conține costul trasportului și a montajului valabil pentru toată țara.

 

Sfaturi pentru și despre amplasarea serei/solarului

 

1. Planeitatea terenului

Clientul este responsabil de pregătirea terenului pentru amplasarea serei sau solarului profesional ales. Ideal, terenul ar fi bine să fie plat. Sera sau solarul este bine să nu fie instalat pe pantă din două considerente: rezistența structurii și uniformitarea irigațiilor. Nu se recomandă să montați solarul în pantă mai mare decât 4mm/m, deoarece o montare pe un teren cu pantă mai mare va scădea rezistența structurii. De asemenea, panta favorizează o irigare neuniformă, fenomen care poate avea repercusiuni asupra creșterii plantelor din solarul dumneavoastră.

2. Acces la utilități

Este important de luat în considerare proximitatea față de sursele de curent sau de apă, accesul și drenajul pentru apele reziduale (de la sistemele de irigații folosite). Pentru producția în timpul iernii este indicat să aveți soare cel puțin 6 ore pe zi. Verificați ca niciun obstacol să nu obstrucționeze accesul luminii, de exemplu apropierea de pădure sau clădiri înalte.

3. Autorizații și avize

Cade în sarcina Cumpărătorului obținerea de la autoritățile locale sau naționale (aferente fiecărui stat în parte) a eventualelor permise, autorizații de construcție sau de orice altă natură, inclusiv plata taxelor aferente pentru instalarea sau montajul produselor achiziționate de la Sere Transilvania SA.Pentru orice informații suplimentare vă invităm să ne contactați la +40 264 401 122 sau prin formularul de mai jos: