Limba ta:
Limba
Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.883 RON
Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.835 RON

Coș de cumpărături 0
0,00 EUR

Sună-ne acum

+4 0264 401.122

Politica de cookies și de confidențialitate

Politica de cookies

Un cookie este un mic fișier pe bază de text plasat pe dispozitivul dumneavoastră atunci când vizitați un site web. Cookie-urile ajută la identificarea dispozitivului. Cookie-urile sunt folosite pentru a menține informații de stare în timp ce navigați pe diferite pagini pe un site web sau la revenirea la site-ul web într-un moment ulterior. Cookie-urile nu conțin nici o informație personală și nu pot fi utilizate pentru a rula programe sau pentru a trimite viruși pe calculatorul dumneavoastră.

Cookies de pe acest website

Acest site web poate plasa și accesa anumite cookie-uri pe computerul dvs. Sere Transilvania SA utilizează Cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizare a site-ului Web și pentru a îmbunătăți gama noastră de produse. Sere Transilvania SA a ales cu atenție aceste Cookie-uri și a luat măsuri pentru a vă asigura că confidențialitatea dvs. este protejată și respectată în orice moment.

Toate cookie-urile utilizate de acest site web sunt utilizate în conformitate cu legislația actuală privind cookie-urile din România și UE.

Înainte ca site-ul Web să introducă Cookie-urile pe computerul dvs., vi se va prezenta o bară de mesaj care vă solicită consimțământul pentru a seta aceste Cookie-uri. Prin acordul dumneavoastră pentru plasarea Cookie-urilor, vă dați acordul ca Sere Transilvania SA să vă ofere o experiență și un serviciu mai bun. Puteți, dacă doriți, să refuzați acordul pentru plasarea Cookie-urilor; din cauza negării, anumite caracteristici ale site-ului Web nu pot funcționa pe deplin sau așa cum sunt prevăzute a funcționa.

Acest site web poate plasa următoarele cookie-uri:

  1. Cookie-uri strict necesare - Acestea sunt cookie-uri care sunt necesare pentru funcționarea site-ului nostru web. Acestea includ, de exemplu, cookie-uri care vă permit să vă conectați în zone sigure ale site-ului nostru web, să utilizați un coș de cumpărături sau să folosiți servicii de facturare electronică.
  2. Cookie-uri de analiză și promovare - Aceste cookie-uri înregistrează vizita dvs. pe site-ul nostru web, paginile pe care le-ați vizitat și linkurile pe care le-ați urmat. Vom folosi aceste informații pentru a face site-ul nostru web și publicitatea afișată pe ea mai relevante pentru interesele dvs. De asemenea, putem împărtăși aceste informații cu terțe părți în acest scop (Facebook, Google etc).

Puteți alege să activați sau să dezactivați Cookie-urile în browserul dvs. de internet. În mod implicit, majoritatea browserelor de internet acceptă cookie-uri, dar această setare poate fi modificată. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați meniul de ajutor din browserul dvs. de internet.

Puteți alege oricând să ștergeți Cookie-urile; cu toate acestea, puteți pierde orice informație care vă permite să accesați site-ul Web mai rapid și mai eficient incluzând, dar fără a se limita la setările de personalizare.

Este recomandat să vă asigurați că browserul dvs. de internet este actualizat și că urmați sau cereți ajutorul dezvoltatorului browserului dvs. de internet dacă nu sunteți sigur că vă ajustați setările de confidențialitate.

Pentru mai multe informații în general despre cookie-uri, inclusiv modul de dezactivare a acestora, vă rugăm să consultați aboutcookies.org. Veți găsi, de asemenea, detalii despre cum puteți șterge cookie-urile de pe computer.

Politica de confidențialitate

S.C. Sere Transilvania S.A. este înregistrata în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la nr. 10803.

Sere Transilvania poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Sere Transilvania se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopurile asociate produselor sau serviciilor societății, cum ar fi: efectuarea de comenzi online și onorarea lor, facturarea produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră, contactarea dumneavoastră prin poștă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon în legătură cu comanda efectuată, informări comerciale despre produsele comercializate în magazinul online, efectuarea de studii de piață în vederea determinării gradului de satisfacție al clienților, realizarea de rapoarte statistice. Ne obligăm să nu transmitem datele personale către terți și să respectăm confidențialitatea datelor. Sere Transilvania nu încurajează SPAM-ul, iar orice date cu caracter personal comunicate nu vor fi furnizate terțelor persoane.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Sere Transilvania are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană și în condiții de maximă securitate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție, de opoziție și editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a vă adresa justiției sau să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă, semnată și datată, prin poștă sau curier rapid pe adresa societății noastre.

Sere Transilvania va prelucra datele dumneavoastră în mod informat și transparent, conform schimbărilor și modificărilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protecția datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”). Dacă doriți să citiți mai multe despre această lege și ce impune, puteți accesa acest link.

Dreptul de a vă modifica și ștege datele deținute de Sere Transilvania

Sere Transilvania conferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact înregistrate sau de a vă dezabona de la serviciul de newsletter. De asemenea aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, fără a motiva decizia aleasă.

Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe site-ul Sere Transilvania implică o parolă.

Sere Transilvania se obligă să aplice măsurile tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Sere Transilvania poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție (c) protejarea vieții, integrității fizice sau sănătății persoanei.

Feedback

Sere Transilvania oferă posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări și sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de către dumneavoastră în aceste scopuri vor fi folosite ținând cont de confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizam. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați și să vizualizați periodic această secțiune.