În 27-29 noiembrie sediul Sere Transilvania este închis pentru inventar, iar în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sediul este închis cu ocazia sărbătorilor de Sf. Andrei și Ziua Națională a României. Comenzile preluate în această perioadă vor fi procesate începând cu 4 decembrie.

Folie de mulcire 1,2x100m, 15 microni

12,99 EUR 10,92 EUR
Folia neagră de mulcire se recomandă pentru acoperirea, înainte de plantare, a terenurilor ce urmează a fi cultivate, împiedicând îmburuienarea acestora.

Folia neagră de mulcire se recomandă pentru acoperirea, înainte de plantare, a terenurilor ce urmează a fi cultivate, împiedicând îmburuienarea acestora. Datorită dimensiunilor reduse în care este ambalată folia este mai ușor de utilizat, fiind astfel destinată micilor culturi de legume hobby din grădina fiecărei familii. Poate fi folosită atât în spații protejate, cât și în câmp deschis.

Dimensiuni
Lățime: 1,2m
Lungime: 100m
Grosime: 15 microni

Folia pentru mulcire prezintă următoarele avantaje:
- împiedică îmburuienarea culturilor
- ajută la combaterea dăunătorilor
- reduce evaporarea apei
- crește temperatura în sol în primele faze ale vegetației
- asigură creșterea mai rapidă a plantelor
- conservarea structurii solului
- reduce costurile de producție

Folia neagră este UV stabilizată, variantele cu o grosime de 15 microni au durată de viață de un sezon. Se poate aplica manual, și atunci folia se desfășoară de pe rola pe solul pregătit și se taie în formă de cruce în locul unde vor fi plantate răsadurile, iar marginile foliei se acoperă cu pământ. Folia se mai poate aplica mecanizat, iar în acest caz se vor utiliza utilaje speciale de aplicare.