Curs Valutar:BNR + 1% 1 EUR = 4.998 RON +40 264 401 122

Profil aluminiu pentru trapă deschidere superioară

26,70 EUR 22,44 EUR
Profil de aluminiu pentru trapa de deschidere superioară de la sere și solarii profesionale. Preț exprimat per bucată cu lungime de 5m.
Lungime /m:

Profil de aluminiu pentru trapa de deschidere superioară de la sere și solarii profesionale.

Profilele de aluminiu sunt concepute pentru fixarea foliei, pentru montarea foliei duble, a plasei antigrindină sau a plasei de umbrire ce pot fi utilizate pentru solar, ciupercării, structuri pentru depozitare, garaj, foișor și multe altele.

Profilele se pot utiliza pentru montarea foliei duble pentru solarii sau sere, astfel obținându-se o temperatură mai ridicată în timpul iernii. Pentru că folia dublă este strat termoizolant, aceasta presupune că transplantarea se poate face mai devreme decât în mod normal. Astfel câștigați timp și puteți începe valorificarea produselor mult mai repede, și implicit la prețuri mult mai mari.

Profilele nu permit smulgerea sau deteriorarea mecanică a foliei. În plus, datorită profilelor, folia este perfect întinsă, fără pliuri și fără ca aceasta să își piardă proprietățile de rezistență mecanică. Datorită folosirii profilelor nu trebuie să schimbați folia pe tot solarul, ci numai bucata de folie deteriorată, economisind astfel bani.

Montarea profilelor este ușoară. Lungime: 5m

Mai multe informații
Timp de fabricație 2-3 săptămâni
Unitate de masura buc