Montaj

Montajul serelor și solariilor profesionale pe care le producem și comercializăm nu este inclus în prețul afișat în magazinul online. Pentru servicii de montaj și instalare, vă putem recomanda contactul firmelor partenere.

În cazul produselor hobby și al solariilor profesionale, montajul este destul de simplu (conectări telescopice, prindere doar din șuruburi și fără suduri). Solariile si serele sunt livrate cu un ghid cuprinzător de instalare. Sfaturi și desene explicite vă ajuta la montarea acestora pas cu pas.

Majoritatea clienților aleg să își monteze singuri solariile. Dacă se dorește, putem oferi asistență tehnică (contracost) sau montaj “la cheie” (prețul per mp se calculează pentru fiecare proiect în funcție de distanță, suprafața și dotările solarului/serei).

Montajul serelor modulare este mult mai complex, mai ales dacă sunt de luat în calcul sisteme de ecrane termice, deschideri superioare automatizate, sisteme de irigații hidroponice etc. În aceste cazuri se recomandă asistență tehnică, dacă nu se dorește echipă de montaj profesionistă.

Montajul structurii are un cost variabil, în funcție de soluția tehnică, sistemele cu care este dotată sera, distanța și suprafața serei.

Asistenta la montaj sera sau solar
Asistenta la montaj sera sau solar