Cum plătesc?

Plata cash/card direct la sediu

Dacă optați pentru varianta de a ridica personal produsele de la sediul nostru, puteți achita numerar sau cu card bancar. Puteți efectua plata integrală la ridicarea comenzii ori în cazul produselor care necesită prelucrare/fabricare și/sau în cazul comenzilor cu valoare mai mare de 1.000 lei cu TVA inclus, aveți de plătit un avans de 60% la emiterea comenzii, iar diferența de 40% o puteți achita ulterior tot cash/card la sediu la ridicarea produselor sau puteți opta pentru celelalte modalități de plată.

Plata la livrare-ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid în momentul livrării coletului pe teritoriul României. Este ceea ce se cheama și plată ramburs. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată ramburs, vizitați secțiunea "Transport" de pe prima pagină a site-ului. Posibilitatea de plată integrală la livrare ramburs, se poate efectua pentru comenzi cu valoarea de maxim 1.000 lei cu TVA inclus. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 1.000 lei cu TVA inclus, se acceptă plata unui avans de 60% prin OP și restul sumei cu plată la curier.

Transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Sere Transilvania, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Originalul facturii îl veți regăsi în colet. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise.


Nume firmă: Sere Transilvania S.A.
Cod unic înregistrare: RO25674938

Banca Raiffeisen Bank, Agenția Gării, Cluj-Napoca

Cont lei: RO25RZBR0000060018396575


Cont Trezorerie

RO93 TREZ 2165 069X XX02 4716

 

Plata cu card online

Magazinul online www.seretransilvania.ro folosește pentru tranzacțiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Important: pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Plata reprezintă contravaloarea produselor comandate la care se adaugă contravaloarea transportului, după caz.

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele www.seretransilvania.ro.