Az ön nyelve:
Nyelv
Árfolyam:BNR + 1% 1 EUR = 4.885 RON
Árfolyam:BNR + 1% 1 EUR = 4.837 RON

Kosár 0
0,00 EUR

Hívj minket most

+36 21 201 0038 

Függőleges oldalfalú gombaház 6x10,5m, 63nm

36 721,02 EUR 30 858,00 EUR
Függőleges oldalfalú fóliaház szerkezettel. Szélesség 6m, hosszúság 22,5m. Csúcsmagasság: 3,90m. Vápamagasság 2,75m.
A gombaház szerkezete ideális a nagy és hatékony termelékenység biztosításához. A termék minden alkotóeleme megfelelőségi-igazolással rendelkezik, és telepítési útmutatóval együtt kerül leszállításra.

Méretek
Szélesség: 6m
Hosszúság: 10,5m
Terület: 63nm
Teljes magasság: 3,9m
Vápamagasság: 2,75m

Szerkezet:
Sendzimir horganyzású (275g Zn/m2) E260-as, ø 60- as acélcső 2,5- és 1,5mm falvastagsággal. Az ívek egymástól 1,5 m távolságra helyezkednek el, 3 db. hosszanti merevítővel (ø 28) vannak összekapcsolva a nagyobb stabilitás érdekében, rács merevítők (ø 28) a vizszintes tartórúdak között minden bordán, andrás-kötések(ø 28) az első és második oszlop között mindkét végen, széltámasztók (ø 28) a végfalakon.

Fedés/termikus szigetelés:
A külső burkolat háromrétegű 250 mikron vastag fehér / zöld fóliából készült.A belső burkolat átlátszó 200 mikron vastag fólia. A hatékonyabb termikus szigetelés érdekében, 2x10cm vastagságú ásványgyapot kerül beillesztésre a fóliarétegek közé.

Oromzatok és oldalfalak:
80mm vastag szendvicspanelekkel vannak borìtva. A lezárási sarkok alumíniumból készülnek.

Bejáratok:
2 db, egyenként 0,9x2m-es, panellapokkal borított termopan ajtón. Az ajtók a végfalakon lesznek elhelyezve.

MŰSZAKI SZOBA
A gombasátor műszaki területtel van ellátva melyet ideiglenes tároló területnek is fel lehet használni a már begyüjtőtt árú számára.Többek között a belső gépészet (hűtés, fűtés, párásítás stb) telepítésére hasznos.
Méretek: Szélesség = 6m; Hosszúság = 4,5m; Terület = 27nm, Oromzati magasság = 3,90m, Oldalfal magasság = 2,75m.
Szerkezet: azonos a gombasátor szerkezetével.
Fedés/termikus szigetelés: azonos a gombasátoréval.
Oldal és oromzat fedés/termikus szigetelés: azonos a gombasátoréval.

GOMBASÁTOR POLCRENDSZER
Vázszerkezet és lábak: horganyzott acél
Tartó oszlópok és vízszintes merevítők: horganyzott acél (40x40x2mm)
Polcsor méret: 1,5m x 9,0m, két sorban
Polc/szint: 4
Teljes termesztési felület: 108 nm
12 tonna komposzt befogadására alkalmas

KLIMA BERENDEZÉS (HÚTÉS, FŰTÉS, VENTILÁCIÓ)
A standard légkezelő berendezés tartalmazza a hűtőegység, fűtőegység, szellőztető ventilator.
Légkezelő berendezés: hűtőegység, fűtőegység, légkeverő kamrák, ventilátor 2300m³-130 Pa, szellőztető ventilátor, légcsatornák, szűrők, kézi vezérelt zsaluk,szerelési anyagok.
Hőpompa levegő-levegő ON/OFF 17 kW 380 V fogyasztás 12A.Teljes beszerelt teljesítmény 30A. Hűtés, fűtés vezetékek, szerelés.
MUSH-ROM vezérlő szekrény amely tartalmazza: digitalis kijelzésű multifunkcionákis reléket,szenzorokat a berendezés műkődéséhez,amelyekkel szabályozni,vezérelni lehet a terem hőmérsékletét,komposzt hőmérsékletet, RH és CO2 értékek paraméteren való tartását.
Párásitó berendezés Humidisc Neb 6500.
Szerelés, probák, beüzemelés tartalmazza az ajánlat.

Az árajánlat nem tartalmazza a következőket:
- kulcsrakész telepítést
- a szállítást az anyagok lerakodását, tárolását, őrzését
- az alapozási és lemezhez szükséges betont, esetleges betonvasat
- beton szállítását
- a vízelvezető csatorna és ennek rácsozata
- a komposztot vagy más külön tételben meg nem nevezett terméket és szolgáltatások értékét.
* Az ajánlott tartalmazza a klima berendezés szerelését és üzembe helyezését (előzees egyeztetést követően) , nem tartalmazza a szállítást és a személyzet szállását (kb. 4-5 személy, 4-6 nap)

Ajánlat érvényessége: 30 nap

Szállítási és gyártási határidő: Általábanaz előleg beérkezésétől számított 20 munkanap. A szállítás Ex-Works értendő a Kolozsvári gyárunk székhelyéről: Bányabükk-DJ103M (loc. Vâlcele), Főút, 355 A szám (str. Principală nr. 355A) - 50 méterre a Halászcsárdától (Hanul Pescăresc), Felek község (Com. Feleacu), Kolozs megye, Románia.

Szállítás: A szállítás értékét az árajánlat nem tartalmazza. Ha az ügyfél igényli felár ellenében,árban a legmegfelelőbb fuvarozó cégtől igényelhetünk árajánlatot A lerakódási árakat nem tartalmazza. A leszállított alkatrészek fedett helyen tárolandók.

Szerelés:
1. Egyéni telepítés: kézhez kap egy telepítési útmutatót magyarázatokkal és műszaki rajzokkal, valamint további információkért a nap bármely órájában hívhatja a műszaki osztályunkat . A telepítéshez 4-5 személyre van szükség.
2. Műszaki segítség: cégünk műszaki vezetőt küld, aki a telepítéshez nyújt szakmai segítséget. A mérnöknek szállást, ellátást, szállítási költséget és napi munkaköltséget kell biztosítani. A telepítéshez 4-6 személyre van szükség.
3. Kulcsrakész projekt: partner cégünk szakképzett és tapasztalt telepítőcsapatot küld, amely felár ellenében végzi el a szerkezet és polcok szerelését (cca. nettó 6 euró/nm).
További információ
Unitate de masurabuc